Kurz bude veľmi aktívny a bude mať niekoľkých lektorov. Ako jediný bude z časti prebiehať aj v maďarskom a anglickom jazyku. Na čo sa teda môžete tešiť?

Písanie životopisu

Na tejto základnej a úvodnej prednáške sa dozviete ako by mal vyzerať dobrý životopis a motivačný list, čo by mali a nemali obsahovať a aký je medzi nimi rozdiel. Každá účastníčka bude mať priestor na konzultáciu svojho životopisu. Výsledkom bude kvalitný životopis v slovenskom jazyku, ktorý bude základom pre cudzojazyčné životopiy.

> prihlásenie

Simulácia pohovoru

Pre absolvovanie tohto kurzu, je potrebné mať vytvorený kvalitný životopis. Workshop bude zameraný na samotný pohovor – ako prebieha, aké otázky očakávať a ako na ne reagovať. Bude prebiehať v troch jazykoch a teda aj s tromi lektormi. V maďarskom jazyku Vás kurzom prevedie Ing. Richard Sido, ktory vlastnil personálnu agentúru v Dunajskej Strede. V slovenskom jazyku Vás privíta Mgr. Lucia Bereznaninová a pracujeme aj na personalistke s medzinárodnej spoločnosti. V anglickom jazyku sa zameriame najmä na prekonanie trémy s cudzieho jazyka s lektorkou Lenkou Žárovou.

prihlásenie (Uveďte, v ktorých jazykoch chcete kurz absolvovať)

Lektorka – Lucia Haburajová, Mgr.

Som absolventka filozofickej fakulty, učiteľka slovenského jazyka na strednej škole, dvojnásobná mamička, ktorá má po materskej taktiež záujem o zmenu zamestnania. Som človek, ktorý prešiel viacerými pohovormi a viem, aký dôležitý je správne napísaný životopis či prvý dojem pri osobnom stretnutí. Nie som odborník, no mám množstvo skúseností, ktoré, snáď, pomôžu mamičkám urobiť prvý krok pri opätovnom nástupe do zamestnania.

späť na hlavnú stránku